BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, August 4, 2011

rindu kt kau sahabat

hurmm..da lme aku tak aktifkn natang nie..huu~ nk tau nape aku tbe2 aktif an natang nie blek ? nk tau kea?? hehe..sbenarnye aku nk luah an prasaan rindu aku kt sorg bdk kecik nie yg aku da anggap dy mcm adik aku sndri..wlaupun ktorg sme umur..huhu..nk tau sape ?? nk ?? jup aku upload pic dy..hehe..tngok kt bwh nie

___________________________________________________________________________
tadaaa! huhuhu..siyesly..i miss dis gurlzzzz...T.T
asenye da sbulan kowt aku ta bcakap dgn dy..smuenye sbb aku r..punce dr aku..huu~ 
tp snanye aku pun tataw snanye ape punce ktorg gado..=.="
tade r..tbe2 je FTT tduh aku ngn zue mcm2..aku tak phm btul laa..
aku tak suke bile kawan2 aku ckp bukan2 psl aku..sbb bg aku bkn kwn nmenye 2..
start dr kes 2 laa aku ta btego lngsg ngn adeq ksygn aku nie..terkilan kowt..
dy pown ta tego aku..sbb dy mara aku rapat ngn awex dy..sumpah aku sdeh..
kn aku da pnh ckp dlu..aku cme kwn ngn awex ko uh..aku ta b'minat utk kapel ngn dy pown..
yup..mmg aku bdk kurang kseh syg..tp 2 xb'mkne aku kne curi kseh syg org kn ? nk lark mbr aku..mmg tak la...
sjak dr hari 2 jgk la aku start hidup dlm dunie sndri..start dr hari 2 jgk aku da ta sgembira mcm dlu..
aku lbeyh bnyk diam an dri..ko prasan tak ??? aku tau ko prasan..lau tak prasan tape r.. =)
aku tngok rmai org syg ko deq..so aku pk aku ta penting dlm hdup ko dah..aku tau yg aku mmg tak penting pown kn ? sape larh aku bg ko deq..myb aku nie balachi dr pndgn mate ko..huhu..
bnyk bnde yg aku trase ngn ko deq..smnjak awex ko muncul dlm hdup ko..ko abaikn aku..huu~ sdeh gile..
tp sumpah aku ckp..aku ta tipu..aku btul2 rindu ko la adeq..btull..ta tipu.. T.T  
i miss u <3
aku rindu kt ko..aku rindu nk buad bnde2 nie smue ngn ko: ~>
  • aku rindu nk sembang
  • aku rindu nk gurau2
  • aku rindu nk mnje2
  • aku rindu nk blnje mkn
  • aku rindu nk ajak kluo jln2
  • aku rindu nk dduk sme2 dlm kls
  • rindu nk dnga suara
  • rindu nk dnga ko ckp SAKALI..huhu
tp yg paling aku rindu skali nk tau ape ????
AKU RINDU NK PNGGIL KAU ADEQ
 
kau nk tau ta ?? walaupun kite skrg nie da ta rapat mcm dlu kn ??
tp aku tetap syg kau..aku tetap hormat kau sbg adeq & sahabat aku..
aku ingt..kalau aku pndah lps nie..aku tanak gtau kau..
sbb aku tanak rosak an kbhgiaan ko lagi mcm aku rosak an kbhgiaan ko skrg..
aku mnx maaf ats sgale yg blaku..=( 
 
 
  

Friday, May 27, 2011

kenape ?!!!

       choy ! aku benci kau sngt2 !!!! sumpah tak tipu !! knape kau ske maen an prasaan aku ??!!aku benci gile kt kau !! dlu aku mmg syg kau..tp jgn harap aku na syg kau skrg !! da bnyk kali aku t'tipu dgn kau ! bnyk kali !! ye ! aku bnyk kali t'tipu dgn kau sbb aku bdo ! tlalu ikut ckp prasaan aku..tp skrg nie aku takan t'tipu ag da..huh !

kau ske ckp yg kau syg aku..kau ske buad aku cair nan kau..tp 2 smue cume lakonan kau je ! pndai kau blakon ! kau bole msuk kategori plakon plg sial skali dlm idop aku ! bodo pny jantan ! sial ! aku ingt an ritu kau mnx kapel nan aku cos kau betul2 syg aku ! tp rupe2nye kau kate kau saje mnx kapel nan aku cos time uh kau tngh tensen ! pale t**** kau r !! lps uh bole plak ko kol aku pg td then kau kate kau saje2 gurau ritu...mmg b*t*h kau nie !! kau ingt aku na cye kau kea kali nie ?! sorie r..dlm ht aku tade ruang lg utk kau !! dlm ht aku skrg nie cume ade DIE sorg je ! wlopown dy ta syg aku mcm aku syg dy ! tp skrg2nye dy pndai jge aty aku ! bkn mcm kau ! sial !

Saturday, May 14, 2011

exaM !! studY keH ??

urghhh !! aku benci btol lau exam..sumpah tak tipu =.="..da r aku kne dduk dpn skali time exam..eee..ta suke dok dpn..huu ~.~' ..aku tataw r na ckp cm ne..aku stdy mmg stdy..tp sket2..huhu..aku ta bole stdy sngt..nt pening pale..nie bkn alasan k...result aku last time teruk gile..5FAIL..then aku dpt no 20/39..teruk gile..hayoyo...mintak2 kali nie aku pny result uke sket,..sket pown tape..huhuhu....

tensen la exam2 cm nie...da r 3 mnggu..hayoo..da mcm amek SpM plak..huhu..erm...bru smnggu b'lalu..&& aku bru abes amek exam bM 1 & 2..sjarah kts 1 then bI 1 && 2...yg bM nan bI urh aku ta kesa sngt..tp yg sjrh urh..haiyoo..sjk aku msuk form 4..sjarah aku ta pnh lulus smp ke la ke form 5..truk kn ?? huhuhu...mklum la..aku an kureng pndai..hohoho..

hurmmm...ritu nseb bek aku pegi tusyen bM..lau ta msti aku taley jwb exam ritu..huhu..syukur sngt2 cos aku kantoi ponteng tusyen ritu..sbb lau aku ta kantoi ritu..msti aku ponteng lg..huhuhu...lps nie aku kne jgk p tusyen bM..wlopown agak bosan cos yg tusyen kt ctu smuenye india && cume 2org je mlayu tmasuk aku..huhu..

aku mseh ade lg 2 mnggu utk abes exam...lame urh..da r last exam akaun..huu~ aku mmg minat akaun..tp tanak blaja..hehe..exam ritu pown aku FAIL ! hahaha...tensen larh...cpt larh aku abes skola..aku tamau dok kt skola lg..huhuhu....aku da pnt tngok muke2 ckg yg ntah papew smue urh...ta saba rsenye na amek SpM..tp pd mse yg same aku takud..huhuhu..

ritu mak aku gtau yg abg 2nd aku dpt msuk UiTM kuantan..then mak aku ckp..lps nie mak aku na aku plak msuk U..haduyy...susa 2 mak ! da larh ppuan skrg nie pndai2..lau na msuk U kn skrg2nye kne ade 6a..erm...tape la mak...i do my best..hohoho..tp aku ta psti lg la dpt tunaikn pmintaan mak aku ke ta..aku harap2 dpt..&& aku akn cube yg t'baek !

2 jela yg aku na cite rini..haha..hope aku dpt buad exam kali nie...chayok2 ! =)

Friday, April 29, 2011

kesedihan mlande diri T.T

da 2 hari aku dok mnyndri..hati aku btul2 tngh sdeh..bkn sbb pkwe ke ape..tp sbb kwn aku yg aku da anggp mcm kwn baek wlopown aku jrg luang an mse nan dy..smlm 28 april , 7:33pm..aku dpt 1 mcj yg btul2 buat aku kluo an air mate..huhu..mcj dy cm nie 

. .assalamualaikum mia..1st skali kyra na mnx maaf kalo ape yg kyra ckp nie uat mia trase..toowie sanad2..mia..kyra syg mia same mcm kyra sygkn fara,zue,eqa,sue,zyra,az,niny,fyz..same jea..kyra cbe syg mia mcm zyra sygkn nina tp xbley..kyra ase mie kne cwi bby yg laen..kyra snanye tamao la jd bby2 nie..kyra lyn mia sme je ngan mbr2 kyra yg laen..kalo mia plukn bby..mia cwi la bby yg bley lyn mia ngan elox..kyra awap kite wat cm bese je pas nie..kyra mnx maaf cos at skola td..kyra na tego tp kyra tkot mia mara..kyra mnx maaf k..myb bru skrg aku bley ckp kt ko..dlu aku cube tp xbole..aku mnx maaf erk..

mcj nie la yg buad an aku kluo an air mate aku..knape la die snggup ckp aku cm urh..nmpk mcm aku tdesak nak ade bby2 nie kea ? aduhai..aku ta tdesak lgsg la..dlu aku da pnh gtau dy yg aku ta suke maen kapel2 mcm nie..tp dy jgk yg kate..kite try dlu..uke..aku try ! smp la aku da syg dy..then dy sng2 jea tnggl an aku..huhu..nie mmg mcm kapel btul2..adeh..kalo ta suke aku lenkali ckp la awal2..tade la aku na saked aty mcm nie..lg 1 lg..sblm aku maen kpel2 nan dy..aku ta ckp pown pkataan KAU AKU kt dy..dr dlu ag aku gelar an dri aku mia nan kyrah..tp ble bnde nie jd..tbe2 plak dy na ckp kau aku..ganjil bg aku..susa aku na trime deh..

aku ingt an smlm bole la aku dok hepi2 nan mbr..tngok2 aku asek nanges je spnjg lpak nan mbr smlm..aku sian kt mbr aku..tp aku na buad cm ne..air mate aku ta bole bnti..aku na cube bcakap nan korg..tp tak t'daye..aku ase mcm bisu smlm..aku cme mampu angguk && geleng je ble korg ckp kt aku jgn nanges lg..bruntung aku dpt mbr cm korg..korg ade time aku sdeh..thnx a lot kwn..thnx kpd fara, nina,zue, eqa && zyra cos cbe buad aku tng..korg yg t'baek dr ladang stobewi..huhu..sorie cos aku da nyusah korg smlm..sorie sngt2..kalau la bole aku tebus blek hari smlm utk korg..aku buad..huhu..

2 je larh yg aku na cite..huhu..walopown ktewank cme maen kapel2..tp hati aku btul2 ase sakit ble dy ckp cm urh kt aku..huhuhu..thnx a lot la kt dy..lps nie myb aku akn cbe m'diam kn dri je kowt..lps kjadian urh..aku susa na bcakap..munkin skejap je kowt..lps nie aku elok larh..huhu..aku akn cbe buad yg t'baek utk mbr2 aku wlopown aku sdeh..hikhik =)  

Wednesday, April 27, 2011

aku yg pelik kea kaw yg pelik ???

hoi pkcik..aku na ckp nan ko nie..aku tataw r sme ade aku yg pelik arini atopown ko yg pelik..haha..yg pstinye bnde yg tjdi rini mmg PELIK && aku SUKE sngt2 tau ta ? huhu
time kt skola pg td..ko tbe2 dtg kt aku..lepak sme2 nan aku..slalunye ko ta mcm urh..huhu..then time kt dlm dewan..ko slalu ade dkt mne aku ade..ble aku dduk..ko dduk sblh aku..aku ase td mcm na baring je ats bahu ko tau ? haha..aku suke ! then wktu kt koridor dpn kls..aku na jln..then dpn uh ade bdk2 mlepak..so aku jln kt tepi..dan2 plak dpn urh ko lalu..then kite btembung r..aku nyaris2 na t'ciom ko..aku tau ko seda..tp ko buad tataw jea..seb bek ta t'ciom btul2..lau ta hilang dare at bbir aku..hahaha

lepas urh time amek gmba td pown..mule2 mmg aku dri sblh ko..tp tbe2 adeq celah tengah..na je aku jerit td..haha..tp tape r..nme pown adeq..hikhik..lps urh time blek skola td..bole plak ko sowh bwk blek beg ko kalo ko lmbt blek cos ko kne p pjumpaan bombe kt ringlet..hee~ so aku bwk je r beg ko..mne aku pegi..msti aku bwk beg ko..dgn harapan lau ko blek dr pjumpaan bombe nt aku ley jmpe ko..tp ta dpt jgk..cos adeq sowh aku bg beg urh kt adeq ko..tape2..aku ta kesa..huhu..aku ta saba na jmpe ko esk..aku na pngalaman td brulang lg && lg smp aku jemu && muak ! hihihi..tp aku tau yg aku takan muak dgn pnglmn ble lepak dgn ko..hee~

pd wktu yg same..aku rindu kt mamat yg lg sorg nie..mamat capital N..huhu..ble agaknye dy na mcg aku erk ? aku btul2 rindu dy..&& aku btul2 tnggu dy..huhu..ke dy da lupe kt aku ? =(
aku tau r dy pegi sne dok kt uma awek dy..tp jgn la smp lupe aku..sdeh aku..huhuhu..aku slalu tnggu ko tau ta ?? haiyo...

2 je la kowt yg aku na cite rini..huhu..papewhal pown..ape yg t'jd arini..aku takan lupekn..betul ta tipu..huhuh

Tuesday, April 26, 2011

rindu kamu..

syg..ko tau ta aku rindu kau sngt2 ? wlopown ko bru pegi 3 hari..bru ta msj aku 3 hari && bru ta kol aku 3 hari..da aku rindu ko..btul..sumpah ta tipu..huhu..aku nmpk ko on9 kt pesbuk..aku na tego..tp aku tkot yg on9 urh bkn ko..kn aku da jnji nan ko yg aku takan tego ko smp la ko tego aku..huhu..aku rindu kau sngt2..ahakz

agak2 an..ape erk yg ko buad kt uma awek ko uh ? da larh tdo uma awek..hayoo..risau aku tau ta ? lgpown ko urh da r sakit..bkn saked biase plak uh..hurmm..rindu kau sngt2 choy ! uhhh..sbtu ahd nie ko naek cmeron kn ? ko kate na jmpe aku..hurmm..aku malu dowh..da r mke aku itam..ceiyt ! huhuhu
nie smue kem pny psl..lps nie aku tamao pegi kem lg da..kcuali kalo tpkse..bhahah..

lau aku ta jmpe ko bole ta ? haha..bole kn ? ^.^ hee~ syg kau la bie ! huhu..weh..rindu kaw sngt2 deh..aku tamao jmpe ko skrg..sbb mke aku ta elok ag..tp mke aku dr dlu smp skrg huduh..ceh..lg la malu na jmpe ko..hahha..sewel toi..sorie ea bie..hehehe..ble la ko na im aku nie...takan ko blom blek lg kowt ? hayoo..tape r..aku tetap na tnggu ko..hehehe...

SAYANG KAW SNGT2 LARH CAPITAL N..

Monday, April 25, 2011

sambut bfday gurlzz !!

happy birthday to you ! happy birthday to you ! happy birthday to Aziera ! happy birthday 2 you ! hehe..beb ! hepi bfday auw ! tue da dy..huhu..aku doa kn smoge umo ko pnjg n b'kekalan dgn angah smp roh ko d kluokn dr jasad..hehehe =)
my adeq && kekasih dy..
<3 Diyana & Aziera <3

sweet kn dorg ? huhu..maen suap mnyuap..ahakz..

my adeq suap an kekasih dy..haha..smoge ko bhgie nan adeq aku zyra ! huhu
I.L.Y.S.M meyh..ahaha

Sunday, April 24, 2011

knape larh aku emo sngt nie ?!!!

arghh ! aku ta phm la knape nan dri aku skrg nie ! ta abes na kluo kn air mate ! aku sndri tataw ape punce aku kluo an air mate bnyk2 ! myb sbb aku mnom air bnyk sngt kowt..huhu..&& skrg nie..aku ta abes2 na mara org..mbr2 aku smue aku na mara..na perli..na hine !! aku ta phm dgn dri aku skrg nie ! takan sbb laki 2 kowt ?! huhu..
ntah nape la aku skrg nie mkin sensitif ? korg tau ta nape aku jd cm nie ? lau korg tau knape..tlg gtau aku && tlg btulkn keadaan aku..korg kn kwn aku kn ? korg msti tanak tngok aku jd cm nie kn ? n korg msti tanak asek dok kne hine && perli dgn aku kn ? konfem tanak kn ? huhu..so bole ta korg tlg aku kluo dr situasi aku skrg nie..pale aku kusut sngt..slalunye time2 cm nie kwn bek aku (aiyu) yg slalu dnga mslh aku..tp smnnjak aku da ade kwn baru..dy pown mule jao an dri dr aku..huhu..aku pown ase mcm jao sngt dr dy..
I MISS DAT GURLZZ !!
skrg nie kwn baek aku pown da tade..tade sape na dnga mslh aku..aku tataw na ngadu kt sape..na ngadu kt mbr2 laen ?? erm..smue bz..na ngadu kt beby less aku ? erm..dy lg pntgkn pkwe dy..huhu..mcm tade function aku ade rmai kwn cos smuenye taley tlg aku time aku susa..tade sape na phm aku..mmg ade yg phm aku..tp dorg smue bz..bz dgn psgn bhgie msing2..sdgkn aku..haeh..tataw na ckp cm ne..
result exam aku pown truk skrg nie..5 fail kowt..erm..nie smue sbb njoy tlebih r nie ! ape la na jd nan aku skrg..HANCO MASE DPN WEHH ! ape da jd dgn azam aku awal taon dlu ?! ape da jd nan jnji aku dlu ?! grr ! smuenye lesap !! njoy tlebih..mcm nie la jd dy ! ta lme ag da exam ptangahan taun..n aku mseh bole on9..n luah an prasaan kt blog nie =.=" ..mia~mia..ape la na jd nan kau skrg..huh..
btw..aku na gtau korg yg wlopown aku ade pkwe bru kn ? && wlopown aku syg pkwe bru uh kn ?
tp aku tetap tnggu si die dtg jemput aku pegi dlm hidup die..aku mseh b'harap..
korg na tau ta..hbgn aku nan dy skrg nie makin jao auw..
aku sndri tataw knape && mngape..
tp 2 la knytaan...
takan indah slalu hari utk esok kn ? huhu..hari2 aku mmg slalu tak indah..
jarang sngt hari2 aku indah mcm org laen..mcm mbr aku..huhu
naseb aku da mmg cm nie..pjalanan idop aku mmg gini..
nk tanak..aku kne trime kn ? laen r lau aku mati..
=)

Saturday, April 16, 2011

aku da ade yg punye ??

sblm 2 aku na ckp..sowie cos lme ta update..lau update pown tataw na ckp psl ape..lgpown smnjak aku da ade diari nie..aku luah an smue bnde dlm diari je..hehehe..sambong2..

tkejut ta ble dpt tau aku da ade yg punye ? hehe..aku tau korg ta tkejut..sbb aku pown ta tkejut..ahakzz..
korg msti na tau kn aku kpel dgn sape skrg nie ? hehe..mne bole tau ! rhsie auww..

aku mmg syg dy..tp aku sndri tataw mcm mne && knape aku syg dy..yg aku tau...aku cme syg dy...aku syg org mmg tnpe sbb..so jgn la asik tny knape ownk ske kamo ea ? act mamat nie pkwe org..ape ? aku tau la aku prampas..haha..na buad cm ne..sape sowh dy buad aku syg dy..act aku pown ta snggup snanye na amek pkwe org nie..tp na buad cm ne..da aku mmg btul2 syg dy..korg jgn la pk bkn2 psl aku erk ? huhu..
 tutup cite psl mamat nie..2 la aku ckp..smnjak aku ade dairi nie..tataw na tlis ape kt blogg..srabut seyh..huhu..k larh..salam

Saturday, March 26, 2011

aku relakn kau pergi dgn die...

tlalu sakit utk aku lepaskn kau..tp lg sakit kalo aku asik keja kau..jd aku amek kputusan yg aku relekn kau pergi..aku akn cube utk btahan slagi aku mampu...aku harap dye bole jage kau dgn baek..sbb lps nie aku ta bole na jge kau da..aku cme bole jage kau dr jarak yg jao jea wlopown kau ade dpn mate aku..mmg sala aku sbb sygkn kau..aku tana brebut kau dgn die..so aku akn bia kn kau pergi dgn die..aku berundur.. T.T

aku cube && cube btahan utk kau..wlpun bnde nie mnykitkn aku..aku tetap akn btahan klau bnde 2 akn buad kn kau bhgie..biarpun aku yg asing slalu pkkan kau..aku pcaya cinte e2 mmg bute..hrap kau sudi dnga deruan aku && jiwe aku..

Saturday, March 19, 2011

LoVe iS noThinG buT paiNfuL. . ='(

skali lagi aku terpakse lepaskn kau walopown aku tanak. .lps tngok "sumthng" kt profile kaw td. .bru aku tau yg aku ptot jao an dri dr kau. .n aku ptot jao an prasaan aku dr kau. .ur relationship between dat gurl n u r very sweet. .aku ta bole thn lg da. .smakin hari hati aku semakin hancur. .munkin aku nmpk hepi kt luo. .tp kt dlm tade sape yg tau. .ble aku ade dkt dgn dye. .aku ase sronok sngt. .aku pnh ckp kt dri aku : mira. .ko tau kea ape yg ko buad nie sala ? ko ta patot ade prasaan dkt dye. .awek dy urh kwn kaw jgk. .ko bole luke kn hati dy kalo ko asik pk n buad bnde2 nie smue..ko kne berhenti CINTA kn dye !!"
tp ntah nape erk aku degil sngd ? tanak ikud kate hati aku ? asik ikut ckp prasaan jea. .huhu. .i really2 suffering with all dis THING !!
after dis i promise to u dat i will neva disturb ur relationship although
it make my heart shattered into small pieces. .aku tau yg aku bkn sape2 bg kaw. .im just a gurl dat lost in her own life n love. .urm. .sorry but... i must leave u. .i hope u'll happy without me. .your best friend. .a best friend should NOT "love" her friend. . :'(

aku sndri pown tataw ntah bpe bnyk kali aku nanges sbb laki. .sbb CINTA MONYET. .aku btol2 da rimas dgn bnde nie smue. .! aku benci kt org yg da buad aku syg dy. .aku benci kt org yg da buad aku CINTE dye. ! aku benci diri aku sbb sng2 jea syg n cinte kt sumone urh !! aku benci. .aku da ta larat na nanges ag da. .aku btol2 da pnt. .aku tanak nanges sbb laki lg da. .biar larh aku single. .asl an aku bhgie !! bia r aku jeles tngok mbr2 aku kapel. .asl an dorg bhgie ! aku ta layak idop bhgie skrg nie. .huu~ i really2 tired off my life. .i want to rest now. .

bia larh aku mnangis air mate darah skali pown. .asl an kaw bhgie d cc dy. .aku tau ko syg an dy sngt2. .n kaw takan syg org laen slaen DYE ! korg nmpk sweet ble same2. .aku suke ble tngok kaw bhgie. .walopown 2 b'mkne hati aku akn sakit. .tp ape aku kesa. .asl an dy bhgie. .asl an aku bole tngok dye hepi. .tngok dr jao pown ckup. .kalo aku dpt tau dr mbr aku yg ko da bhgie skrg pown da ckup utk aku t'senyum. .dan ckup utk buad hati aku smakin t'luke. .mencintai seseorang yg tdk m'cintai kita lebih menyakitkn drpd mencintai seseorang yg melukakn hati kita ! maaf kn aku tp aku mmg t'pkse tngglkn kaw. .my life is empty now. .i have 2 go sumwhere. .sumwhere dat u'll cannot find me anymore. .place dat far2 away from u. .i really hope u happy without me anymore. .huhu

sekali lagi hati aku t'luke. .aku taley kate ape2 ag da. .kali nie hati aku sngt2 sakit. .jiwe aku ? tayah ckp r. .jiwe aku mmg tngh kacau skrg nie. .aku takan cuba utk b'henti utk mnggu kaw. .dan aku akn trus menempuh mimpi2 aku. .aku tngok smue gembire ble knl erti cinta. .senyum aku hny beri duka bila nak teman utk b'bicara. .skrg kaw da bebas dr aku. .aku takan kaco idop ko lg. .aku janji ! kali nie janji aku janji betul ! n aku akn penuhi janji aku smp akhir nyawe aku !!! aku betul2 cintekn kaw. .hny kaw sorg. .hny kaw. .thnx kpd kaw sbb da bjaye buad aku syg kaw. .&& thnx jgk kpd kaw sbb ta trime cinte "monyet" aku n b'jaye buad air mate aku mngalir. .insyaallah aku akn cube utk lupekn kaw. .tp aku akn tetap tnggu dri kaw slagi aku mampu. .
*im crying while writing dis thing. .thnx 2 u bcos giving me an empty hope. .i appreciate dat*

Friday, March 18, 2011

mrepek sajeee. . =)

uhhh. . .assallamualaikum u all =) !! da lame aku ta aktif mnatang nie. .uhuhu. .tataw na tlis ape snanye tp tape r. .aku akn cube utk tlis jgk wlopown ad karot marot sket. .hahaha~

hurm. .actually. .skrg nie aku ase mcm lonely smcm jea. .tataw r na ckp mcm mne lonely dy. .huhuhu. .hurm. .sejak kblakangan nie. .aku asek tingat psl dy jea. .aku rindu dy sngd2. .da lme aku ta kuo lpk nan dy. .lau jmpe pown. .lpk skejap jea. .ta smp stengah jam. .huhu. .i miss dat guy ~


hahaha. .dis is ma new look. .errr. .actually my old look. .time nie aku mseh rmbot pnjg ag. .skrg nie aku da rmbut pendek. .hahaha. .pas uh aku da mule pkai tdung. .sjk ble aku mule pkai tdung ??? hrm. .act aku da lme b'niat na pkai tdung. .cme ta ksampaian jea. .hahaha. .*alasan bodo . .tp kire oke r kn skrg nie aku da pkai tdung. .kurang sket dose aku. .huhuhu. .sjk aku clash nan mamat ayie urh. .smp skrg aku ta kpel. .he is ma last monkey love. .haha. .dr 28 disember smp 18 march. .aku single. .bpe bulan da erk ? haha. .lnx r. .mls na pk. .huhu. .nseb baek aku ade mbr yg single. .lau ta mmg aku kne crik jdoh baru r. .haha. .na ikud an. .smue 99.5 % mbr aku yg ade pkwe / mkwe. .cme sgelintir jea yg single..mcm aku. .hehehe. .
btw. .harus ke kapel2 nie ?? aku ase tak larh seharus mne pown kn ??? what ??! ta stuju ?! lnx ko r na stuju kea tak. .ade aku kesah ? hahaha. .2 je la kowt yg aku na gtau. .hahaha. .bubye. .salam~

Saturday, March 12, 2011

KRS sKoLaH aKu dPt nAeK aN nMe bLeK ! t'HaRu sAiA !

hrm. .da lme aku ta aktif blog aku nie an. .hehe. .mklum r. .bz sket nan keje n keje skola. .hoho. .baru2 nie skola aku ade hari sukan. .aku ta msok ape2 acre pown. .tp aku cme msuk kawad uniform jea. .hehe. .alhamdulillah sngt2. .da lme krs ta mng. .taon 2006 last krs dpt no 2. .pas urh trus snyp. .tp taon nie krs bjaye naek kn name blek ! wuuu ! krs dpt no 2 ! da r taon last aku. .akhirnye dpt jgk bdk2 krs bngge an ckg krs. .sblm nie ckg krs lgsg tanak ngaku yg dorg urh ckg ktewank. .ble da mng cm nie. .bru na ucp thniah n bngge nan ktewank. .huhuhu. .papew hal pown. .krs msti kne trus an prestasi. .lps nie krs msok kwd mssd plax. .sukenye !! huhuhu. .aku harap r krs dpt mng jgk kali nie. .amin~ hari plg bhgie ble krs mng. .nie larh yg aku tnggu2 slame nie. .huhuhu

nie r muke2 bdk krs yg da bjaye naek an nme krs blek. .thnx kpd korg sbb bjaye tunai an pmnintaan kitewank. .n thnx jgk kpd senior krs. .last2 minit dtg tlg setel an uniform ktewank. .mlm2 kuo p crik kasut but. .n snggup b'senkang mate utk buat mafla utk ktewank ! thnx sngt2. .

aku hrap lps nie. .ckg2 pndai hormat ktewank. .wlopown ktewank nie nakal. .tp ktewank b'hak utk d hormat. .jgn pndg ktewank sblh mate. .
aku bhgie sngt ble dpt tau KRS dpt no 2. .sngt2 b'syukur. .mnx2 larh lps nie prestasi KRS trus mningkat. .amin~

Sunday, February 20, 2011

ermm....sorie aku ta dpt lupekn kaw....

erm...weH laKi..Kau dA taU kN yG akU sUke kAw...tp seJak kAw tAu yG akU suKe kAw...bKn kAw yG bruBah..tp aKu snDri yG bruBAh...sTiap kaLi aKu triNgaT aN kAw...Aku asE leN mCm..biLe kaW taDe muLe r Aku nA cRik Kaw...sKrg Nie aKu riNdu kaW sngT2...sUmpaH akU riNdu kAw...fkiRan aKu sLaLu triNgat an Kaw...aKu Da pNh jnJi kt kAw yG aKu aKn cuBe sdaYe upAye aku uNtuk lupeKan kAw...tP aKu ta KuaD...aKu tA sNgaJe nA iNgt kt kAw...aGak2 nYe biLe erK kAw nA bLs cHenTA aKu...aKu tRinGin sNgt nA jGe kAw...n AkU poWn tRinGin Jgk nA dPt kseH sYg dR kAw...tP tapE r...sBb aKu tAu nIe sMue aNgaN2 aKu jeA...kAw anEw leY sYg orG yG mCm aKu..aKu jHt...AhaKz...tp Tape r..sLamEnYe aKu teTap sYg kAw...ilysm !

Saturday, February 12, 2011

warghhhh!!!!!!!!!!!!!!! kaw pndai crik rhsie akuh !

grrrr....skrg nie aku ase mcm na jerit jea ! bia 1 dunie dnga jeritan aku ! grrr....dy da tau yg aku suke dy...dy sndri yg tau...mcm ape yg aku mnx....aku tataw ape jd lps nie...aku tkot sngd khlgn dy...sngd2 takot....aku tkot dy jaoh an dri dr akuh...aku takot larh ! sobsob....ape ptot aku buad skrg??? ptot kea aku jao an dri aku dr dy skrg??? ape ptot aku buad nie??!!! aku buntu sngd2....hrmmmm..

kpd kam0o yg aku syg...mkaseyh sngd2 sbb kaw tunai an pmntaan aku...pandai kaw crik rhsie aku urh...tp ntah r...aku rse sbe slh nan kaw...da r skrg nie kaw sakit...cm ne r kaw ley jmpe bnde urh time kaw sakit...aku risau sngd ngan keadaan kaw...skrg nie aku rse mcm na nanges cos bru aku t'pk..knpe r aku bodo sngt p post bnde urh kt blog aku...hrmm...lau keadaan kaw mkin buruk...nie smue salah aku...maaf kn aku auw...aku ta sngje na syg kaw...aku btul2 ta sngje...agpown aku sndri ta sngke yg kaw akn tau psl bnde nie...urghhh!!! aku bodo ! hurmm...serba slh aku jdnye...aku btol2 ase na nanges skrg...ntah ape r yg jd kt kite lps nie.?? adkh kaw mseh rapat nan aku mcm dulu..o kaw smkin jao dr aku...papew pown..insyaallah aku snggup trime rsiko dy...insyaallah..insyaallah..insyaallah...
maaf sbb kaw t'pkse tau bnde2 nie smue..sorie sngd2...

eXam ohh eXaM !! LepaK ohhh Lepak !!!

uhhh..ade bpe hari je ag na exam awl taon....stdy pown ntah ke mne...asik karok je keje dy...cm ne na bjaye nie??? huhuhu....ermm..risonye r na amek exam tasawur nie...da r ta blaja lgsg tasawur uh...ckg smue tamao aja...sbb ckg da muak nan pangai ktewank...grrr...terok sngd ke bdk kls aku nie??? =.="

tp 2 bkn alsn utk ta blaja...walau cm ne pown...aku kne stdy tasawur gak..wlopown tpkse blaja sndri...hehehe....rini aku migrain...terok glew...smp muntah2...tp ble kuo nan mbr jea td...trus ta migrain..ta sakit pale lgsg...ajaib kn?? hahaha...then ble balek jea uma...bru jejak kaki dlm uma...mak aeh ! mcm na pecah pale...grrr...tataw r nape....bdo toi migrain nie....huhuhu....tp papew hal pown best r jgk lpk nan eykal, nina, wan n ziera...wlopown skejap jea...hehehe..ingd td na karok..tp rmai sngd org...so pegi mnum kt kdai je r...huhuhu..
btw....rini best sngt...wlopown aku tataw pe yg best nye...ahahaha

*tulisan saia sntiase buwokk*

Friday, February 11, 2011

Ntah Larh KawaNsss....

urmm...taon nie aku ingd an..aku tanak ade mslh dgn kwnss tp...ntah r...bru awl taon da ade mslh...dgn mbr baek plax urh...ermm...myb mulut aku nie mmg lancang sket kalo ckp..tp kdg2 ape yg aku ckp urh utk kbaikan dy jgk..knape r dy ta pnh fhm aku....skrg nie kt skolah pown..bile nmpk dy..aku trus snyp..tataw na ckp pe...so t'pkse r aku buad2 ta knl dy...agpown stiap kali aku tngok dy..hati aku sakit sngd...sngt2 sakit...aku pnh tny dy...antre adik angkat dy n mbr...anew 1 kaw plg syg...then dy kate mbr...tp skrg nie..yg blaku sbaliknye..dy lg utmekn adik ankat dy...ble jmpe adik ankat dy...bile2 mase dy free..ble na jmpe "mbr" dy yg sorg nie...stiap mse bz...haeh...tataw r..tp aku ase khilangan sum1 ble dy wat gitu..

tapi..sejak dy tnggl kn aku utk pegi ke adik ankat dy...aku dpt rmai kwn...kwn2 lame aku yg sntiase ade kt blkg aku yg slame nie aku abaikn dorg...bru aku sdr skrg nie...ta smue kwn baek adlh shbt kite...skrg nie...ta kire r time aku susa kea sng kea...dorg ttp ade dkt nan aku...dorg snggup dnga mslh aku dr pg smp mlm...dr mlm smp pg...dorg pown bley d ktekn memahami aku jgk r...dorg larh shbt aku dunie akhirat...klau dorg tade..myb skrg nie aku dok dlm alam aku sndri...agpown dorg da bnyk aja aku sal khidupan kt dunie nie...wlopown skrg nie aku tade pkwe...aku ta kesa...cos aku maseh ade mbr...mbr yg slalu support aku dr blkg...

thnx kpd mbr2 aku yg slalu support aku ;
♥♥♥
♥♥♥♥♥♥
♥ NorHidayu ♥

♥Diyana Farhana ♥

♥NorZureda Fazira ♥

♥Mohd Iqmal Haikal ♥


 ♥Mohd Syahrul Azwan ♥

~Luke kt dlm hati akuh nie lg sakit dr luke kt tgn nie~



*,*cowie..tulisan buwokk...*,*

Tuesday, February 1, 2011

He doesnt Love Me..he Never Love me

video
Nie video aku..aku yg buad sndri..tp lagu uh bkn aku buad..huhu...nie d kire sbg luahan ht aku..cos ape yg ade dlm vdeo nie same mcm aku....same nan situasi aku....aku benci hidop mcm nie...aku tanak pk ape2 dah...aku tanak gtau korg ape2 da..layan ~

Wednesday, January 26, 2011

tinggal kenangan yop !


munkin dlu aku pnh syg kaw...tp skrg aku t'pkse lupekn kaw sbb kaq da ade p'ganti aku..yg juge mrupakan mbr cyber ksygn aku...aku hrap mulai dr skrg & slamenye aku dpt mlupakan smue tentang kita....sbb kita nie cume kngan yg lalu yg kite sndri tau..ia takan dtg kembali...

Wednesday, January 19, 2011

OMg ! aku sayunk kaw larh sengal !

~hey kam0o yg b'nama lelaki..kam0o tau ta aku sbenarnye da lme syg kt kam0o? brape lme kam0o kwn nan aku..lme 2 jgk r aku syg kam0o..mcm2 da aku buad utk kam0o spy kam0o rsa epy wlopown ia cme buad aku sdeyh..syg kam0o kt ex kam0o mmg dalam..aku t'pksa simpan prasaan syg aku kt kam0o btul2..aku tanak sape2 tau yg aku syg kam0o sbb aku tkot ble kam0o tau nt kam0o trus tngglkan aku..aku tanak bnde uh tjd..n aku takan benarkn bnde uh jd...biarlarh hati aku hancur ke ape kea..yg penting aku na kam0o hepi..knape larh kam0o ta pnh seda yg aku syg kam0o? aku tau yg aku nie ta lawa mcm ex2 kam0o n mcm ppuan2 laen...aku ta m'harap kam0o utk bls chenta aku...tp aku cme na kam0o tau yg aku syg kam0o lbeh dr kwn...aku na kam0o yg tau sndri..aku na kam0o yg sedar sndri...aku syg kaw larh sengal ! 4 eva love~

Friday, January 14, 2011

it HURTS my heart..



he waS br0ke mY heaRt anD i th0ught he waS goiN to giVe bacK witH aLl thE picEs..
buT i wAs wr0nG....
He gaVe iT bacK buT bRokEn....n TheN u Came aNd gLue iT bAcK wiTh aLl tHe pIceS...
But nOw u Also breAking It...
aNd aLl i WanT iS 4 u 2 fiX iT aNd giVe it BaCk wiTh aLl thE piCes...
ThAts thE onLy thiNg i aSk fRom u...
*for u to give my heart back...*
*invisible tears r de hardest to wipe away*

~>the stupid mistake in Life is thnking de one who hUrt u de most, wont hurt u back<~
#my tears dried & my heart died#
#tell me how 2 live cos now ive lost my way#

Mostly I dream about
being with you forever
This is not a LOVE STORY.
This is a STORY about LOVE
.....Love starts with a SMILE.
Grows with a KISS.
& Ends with a TEAR....
I'm a LOVER, not a FIGHTER.
But i'll fight for what I LOVE.
......True LOVE stories......
..........never have endings........
If I tell you I Love you..
Can I keep you FOREVER?

Wednesday, January 5, 2011

aKu....

urhh...aku skrg nie da mulekn idop bru..mklum lhaa taon pown taun baru kn..idop pown kne r idop bru..hehe..skrg nie aku da mule blaja utk lupekn laki..tp aku mseh lemah ag..hehehe..aku dlm proses utk tdk bcinta taon nie...tp lau aku bcinta jgk..na wat cm ne...da takdir...hahak

smnjak aku single nie..idop aku bley r d ktekn hepi jgk...kureng mslh n so on..tp aku sensitif glew ble jd single nie...hahaha..ownk bru perli sket aku da saket ht + majok..what?! ..oke apew aku sensitip...haha..mklumla..budak kureng kseh syg kn mmg mcm nie..slalu na mnje..tp tade tmpt na mnje..hehe..

skrg nie hidop aku...pnuh nan tusyen...tusyen...n tusyen...taon nie mmg aku azam na bjaye bhai...aku na wat mak bpk aku bngge nan kwn2 dorg sbb dpt ank pndai mcm aku..amin*

korg pown doa2 an aku r spy aku bjaye...yg slebihnye aku akn cube ushe sungguh2...insyaallah...aku btol2 bharap aku dpt result yg lg bgus dr abg2 aku..aku na sngt mak bpk aku ciom + pelok + mngangis dlm keadaan gembire sbb ank dy pndai..hahahaha...harap2 bnde urh smue jd... '-'